UAPS виступить партнером першої серії вебінарів для фінансової спільноти FinUpdate

Українська асоціація платіжних систем (UAPS), виступає в якості партнера першої серії вебінарів для фінансової спільноти FinUpdate. Це щотижневий зріз фінансового ринку про поточні зміни і платформа для живого спілкування та обміну досвідом онлайн

16 квітня з 11:30 до 14:00 будемо дізнаватися як змінюється платіжний ринок України протягом останніх двох місяців, а саме:

–        що українці купують на карантині і які кошти витрачають, росте чи падає середній чек;

–        що відбувається з p2p переказами, як трансформуються POSи в розрізі регіонів;

–        що чекає ринок мобільних платежів;

–        основні ризики шахрайських операцій і методи захисту;

–        перспективи для мобільних платежів і мобільних гаманців в світлі нових законодавчих Ініціатив;

–       попит на віртуальні картки;

–       дистанційна ідентифікація і нові продуктові лінійки карткових продуктів.

Серед спікерів: Оксана Бабенко – заступник Голови Правління Конкорд Банк, Євген Васильцов – керівник напрямку роботи з торговельними підприємствами ПриватБанк, Andrei Kirienko – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанк, Марі Матіашвілі (Mari Matiashvili) Проектний менеджер LeoWallet LeoGaming, Євген Закалата – директор Департаменту транзакційного бізнесу ТАСКОМБАНК.

Участь в вебінарі БЕКОШТОВНА. Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням

Приєднуйтесь та отримуйте найсвіжішу інформацію для свого бізнесу.

Організатори конференції: компанія BankOnline та сайти про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua та Finance.ua

Сподіваємось на Вашу зацікавленість та подальшу плідну співпрацю.