UAPS виступить партнером міжнародної конференції та Ярмарку платіжних рішень «ПЛАТІЖНІ ІННОВАЦІЇ 2030»

Компанія BUSINESS-FORMAT запрошує вас взяти участь у роботі Міжнародній Конференції та Ярмарку платіжних рішень «ПЛАТІЖНІ ІННОВАЦІЇ 2030», яка відбудеться 17 березня 2020 року в м. Київ (Україна) в готелі «Mercury Kyiv Congress» 4 *.

Українська асоціація платіжних систем виступить партнером міжнародної конференції та Ярмарку платіжних рішень «ПЛАТІЖНІ ІННОВАЦІЇ 2030».

Конференцію-2020 необхідно відвідати: Топ-менеджерам і керівникам відповідальним за сферу платежів і платіжних технологій, картковий бізнес, інтеграторам, сервіс-провайдерам, мобільним і поштовим операторам, представникам торгово-сервісних мереж, e-commerce, системам грошових переказів, а також всім, хто цікавиться питаннями конференції.

Чому потрібно відвідати конференцію?

  1. Міжнародний рівень спікерів та учасників дасть потужний імпульс для розвитку вашого бізнесу. У конференції візьмуть участь 15+ країн. Час обмінюватися кращими міжнародними практиками.
  2. Вам не потрібно витрачати величезні бюджети на відвідування дорогих міжнародних конференцій за межами України. Ми запрошуємо експертів міжнародного рівня в Україні.
  3. Інтерактивний формат конференції і BUSINESS BATTLE спеціально продумані для того, щоб ви отримали максимальну користь від інвестицій в свій розвиток і участь.

Хто спікери?

  • Deniss Filipovs, Head of Payment Systems Policy division at Latvijas Banka (Latvia)
  • Adem Yekeler, Senior Vice President – Innovation and Customer Experience ING Bank (Turkey)
  • Oded Gruber Head of Digital Payments at Bank Hapoalim, Innovation Division (Israel) ** очікується підтвердження
  • Slawomir Konias Member of Supervisory Board of Ukrgasbank (Poland)
  • Tatiana Wtulich, Strategic Transformation, Worldwide Bank Pekao (Poland) Marcin Kopys, CEO Fenige (Poland)
  • Jiri Sandanus, Managing Director Crede Experto Prague (Czech Republic)
  • Денис Саприкін, CEO Sportbank (Ukraine)
  • Владислав Гавриленко Архітектор рішень напрямки “Хмарні сервіси” SOFTPROM (Ukraine)
  • і багато інших…

Для членів UAPS діє знижка.

Більш детально ознайомитися з програмою заходу ви зможете https://payinn.tech і зареєструватися учасником Конференції Ви можете на сайті: http://www.business-format.com.ua/ru/events/payment-innovation-2020?register=online.