FinTech в Україні: презентація першої в Україні карти FinTech ринку та каталогу FinTech компаній

22.02.2018 року відбулась презентація першого в Україні каталогу FinTech компаній із оглядом ринку фінансових інновацій в Україні за станом на початок 2018 року і карта зростання ринку, підготовленої за результатами проведених досліджень проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» спільно з UNIT.City. На презентації були присутні представники УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ.

Метою створення першого каталогу є сприяння зростанню та розвитку FinTech індустрії в Україні. Каталог відображає те, як нові учасники  FinTech допомагають покращити ефективність фінансових послуг та сприяють фінансовій ексклюзивності.

На презентації Джон Оуенс (старший радник з питань електронних фінансових послуг проекту USAID «Трансформація фінансового сектору») розповів про результати дослідження FinTech ринку в світі та глобальні тенденції, Ростислав Дюк (керівник напрямку електронних фінансів проекту USAID «Трансформація фінансового сектору») – результати дослідження FinTech ринку в Україні і презентував каталог та карту FinTech екосистеми України.

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ дякує проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» за організацію чудового заходу! Ми впевнені, що дана ініціатива сприятиме розвитку партнерських відносин між традиційними учасниками фінансового сектору та дозволить залучати інвестиції в українські FinTech стартапи.

 

Ознайомитися з повними результатами дослідження і завантажити карту FinTech ринку можна за посиланням.