Україна є лідером і тренд-сеттером фінтех-індустрії в Європі та світі – глава наглядової ради IBOX BANK Альона Шевцова

Сьогодні Україна є лідером і тренд-сеттером фінтех-індустрії в Європі та світі. Запорукою успіху України у fintech стали українські банки, які активно запускали фінансові новинки, заявила глава наглядової ради IBOX BANK Альона Шевцова.

“Успіх варто шукати в наших українських банках. Адже саме банки є ініціаторами усіх нововведень на ринку. Треба віддати належне тим інвестиціям у розвиток технологій безготівкових платежів, які запровадили на нашому локальному ринку Mastercard і Visa. Таких інвестицій не було вкладено на жоден інший європейський ринок.  Наші банки сприйняли філософію цих глобальних гравців і донесли до кінцевого споживача, наскільки це круто мати такий вибір платіжних засобів. 

Альона Шевцова

голова наглядової ради IBOX BANK

Не менш важливою була і підтримка платіжних інновацій, інвестиції в Україну та популяризація безготівкових розрахунків з боку глобальних гравців – Visa і Mastercard, зазначила Альона Шевцова.

“Популяризація безготівкових розрахунків від Mastercard і Visa зробили свою справу – сьогодні Україна є лідером і тренд-сеттером фінтех-індустрії в Європі та світі. Цікаво, що, наприклад, проникнення ApplePay в життя пересічного українця набагато глибше, ніж проникнення серед самих американців”. 

Альона Шевцова

голова наглядової ради IBOX BANK