ICE London 2023: про наймасштабніший івент платіжної індустрії розповідають учасники Міжнародної Платіжної Асоціції (GPA), які взяли участь у виставці, IBOX BANK та LEO

З 7 по 9 лютого колективи IBOX BANK та міжнародної платіжної системи LEO відвідали одну з найбільших виставок платіжної індустрії всього світу, яка пройшла у Лондоні. ICE London — це провідна глобальна подія у сфері геймінгу, яка обслуговує всю галузь. Впродовж трьох днів учасники користуються платформою для пошуку інноваційних рішень, технологій, мережевих можливостей. Цей захід об’єднує постачальників рішень і професіоналів з ігор у всіх ключових галузях.

«Уже шостий рік поспіль ми беремо активну участь в ICE London, воєнний час не виняток. Для нас це є платформою пошуку партнерів, поєднання можливостей розробки та інноваційних платіжних рішень, пошуку надійних підрядників та обміну досвідом. Після виставки команда ще місяць працює над обробкою нових заявок та інтеграцією з партнерами. Цей захід відкриває можливості», — прокоментувала CEO LEO та акціонерка IBOX BANK Альона Шевцова.

У 2023 році ICE London відвідали 35 000 людей зі 150 країн світу. На івенті були представлені понад 650 брендів, які займаються різними напрямками — від gamedev та кіберспорту до платіжної інфраструктури та розробки мобільних додатків. ICE London створено ексклюзивно для ігрової індустрії, ця спільнота формувалася протягом останніх 20 років.

Одними з головних спонсорів заходу були: канадський фінтех Nuvei, світовий постачальник платіжних технологій WorldPay, транзакційний гігант JCM Flobal та інші. IBOX BANK та МПС LEO вже подали заявки на участь у наступному ICE London 2024.