Українська Асоціація Платіжних систем «УАПС» вітає нового учасника зі вступом – ТОВ «ГЛОБАЛМАНІ»

Українська Асоціація Платіжних систем «УАПС» рада вітати нового учасника. Ним стала платіжна система «ГлобалМані» – система переказу коштів, платіжною організацією якої є ТОВ «ГЛОБАЛМАНІ». Вона внесена до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури на підставі наступних Дозволів на здійснення діяльності пов’язаної з переказом коштів:
• № 5 від 14.09.2010 р.
• № 5/1 від 27.05.2011 р. (відкликано)
• № 5/2 від 08.09.2011 р.
• № 5/3 від 02.04.2013 р.
• № 5/4 від 29.07.2013 р.
• № 5/5 від 23.06.2016 р.
• № 5/6 від 23.09.2016 р.

«ГлобалМані» є унікальною платіжною системою, яка об’єднує можливості особистої платіжної системи та електронних грошей. Компанія працює з електронними грошима протягом 8 років та завоювала довіру головних учасників ринку ритейлу. Роль емітента електронних грошей «ГлобалМані» виконує «Коммерційний Банк «Глобус». Сума оброблених транзакцій сягає 6 мільярдів гривень на рік, які генеруються клієнтською базою більш ніж 20 мільйонів унікальних гаманців. За даними НБУ за 2016 рік оборот електронних грошей «ГлобалМані» становить 98% ринку.

Крім того, ТОВ «ГЛОБАЛМАНІ» у відповідності до Повідомлення Національного банку України від 29.12.2014 р. за № 25-209/78749 внесено до Реєстру платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури у якості Оператора послуг платіжної інфраструктури, що має право надавати наступні послуги:
• Кліринг;
• Процесинг;
• Здійснення операційних та інших технологічних функцій, що забезпечують використання електронних грошей.

Детальну інформацію про ТОВ «ГЛОБАЛМАНІ», можна дізнатись на сайті товариства: www.globalmoney.ua.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!