Президент UAPS Галина Хейло зустрілася з Послом України в США Оксаною Маркаровой

В рамках робочого візиту до США президент Української асоціації платіжних систем Галина Хейло зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом України в США Оксаною Маркаровой.

Під час зустрічі обговорили питання співпраці України та США в банківській і платіжної сферах, а також питання налагодження комунікації між Посольством, Асоціацією Українських Банків та Українською асоціацією платіжних систем.

В ході візиту президент UAPS Галина Хейло також мала можливість зустрітися з Дмитром Коханом – радником з економічних питань Посольства України в США.

«Під час зустрічі ми обговорили питання взаємодопомоги в розвитку відносин з США для банківської системи і платіжних систем України. Також розглянули можливості участі Асоціації Українських Банків та Української асоціації платіжних систем в заходах, які організовує Посольство. І домовилися про висвітлення певних подій на банківському та платіжному ринках для Посольства «, – розповіла президент UAPS Галина Хейло.

Нагадаємо, що минулого тижня президент UAPS Галина Хейло провела зустріч з керівником Євразійського центру Атлантичної ради США Джоном Гербстом.