Президент UAPS Антоніна Мурашко увійшла до громадської ради при Мінцифрі

26 серпня завершилося електронне голосування за кандидатів до складу Громадської ради при Міністерстві цифрової трансформації України. До складу Громадської ради увійшли 35 кандидатів з IT, фінтеху та суміжних сфер, які набрали найбільшу кількість голосів. Серед них – президент Української асоціації платіжних систем Антоніна Мурашко.

З повним списком складу Громадської ради можна ознайомитися за цим посиланням. Обрана рада впливатиме на діяльність Міністерства та консультуватиме щодо стратегічних питань в рамках своїх компетенцій на ринку.

«Я дякую всім за надану підтримку і довіру. Це велика можливість для Української асоціації платіжних систем донести консолідовану позицію ринку фінансових послуг – як банківських, так і небанківських її представників – до головного каталізатора інновацій в українському уряді. Впевнена, наша спільна робота з іншими колегами буде максимально продуктивною», – заявила президент UAPS Антоніна Мурашко.

Українська асоціація платіжних систем (UAPS) – одна з найбільших неприбуткових організацій України, що представляє інтереси небанківських фінансових установ, банків, платіжних систем, а також інноваційних fintech-компаній. Працюючи з вересня 2017 року, UAPS має в своєму складі 30 учасників. Нещодавно до них приєднався найбільший український телеком-оператор Київстар (ТОВ «Стармані»).