Учасники GPA, компанія LEO та IBOX BANK, створили фільм «Вишиті свободою». Один рік російського вторгення! Разом за вільну Україну та мирну Європу!

📈Перед початком повномасштабного вторгнення український бізнес і фінтех сектори перебували на піку розвитку, при цьому успішно розвивалися такими ж темпами, як у інших європейських країнах.

😔Проте все змінилося 24 лютого 2022 року, коли всій країні довелося зупинитися. О четвертій годині ранку почалася війна, яка перервала звичне життя мільйонів українців і змусила їх покинути свої домівки.

✅У перші дні війни керівництво учасника Асоціації IBOX BANK і міжнародна платіжна система LEO успішно евакуювало 500 співробітників на захід України і навіть за кордон.

🎬🎦Фільм «Вишиті свободою» базується на інтерв’ю та хронікальних матеріалах, які завантажують у соцмережі різні люди, починаючи з 24 лютого 2022 року. Це працівники різних компаній, їхні родичі та друзі, які діляться своїм досвідом та баченням війни.

📢Вони поділяться своїми відчуттями під час окупації, розкажуть про евакуацію під час обстрілів, вимушене життя за кордоном, волонтерську діяльність та трансформацію звичного життя трудящих в Україні та світі. 🌍Фільм покажуть на різних міжнародних кінофестивалях.