Вітаємо нового учасника UAPS – ТОВ «МСБ ФІНАНС» зі вступом!

ТОВ «МСБ ФІНАНС» – сучасна мультиформатна фінансова установа, яка має низку ексклюзивних партнерів серед найбільш розвинених підприємств Харківщини.

Спеціалізація компанії полягає у наданні унікальних кредитних пакетів фізичним та юридичним особам. Окрім цього, ТОВ «МСБ ФІНАНС» здійснює переказ коштів у національній валюті України без відкриття рахунків та обмін валют.

Компанія зареєстрована в жовтні 2010 року, працює на ринку фінансових послуг з 2011 року. ТОВ «МСБ ФІНАНС» внесено до реєстру фінансових компаній. Установа має такі ліцензії:

  • Ліцензія НБУ на здійснення переказу коштів у національній валюті без відкриття рахунків №16 від 08.09.2014 року;
  • Ліцензія на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, згідно з розпорядженням НКФП №2343 від 06.06.2017 року;
  • Ліцензія НБУ на здійснення валютних операцій від 23.10.2019 року.

Пріоритетними цілями ТОВ «МСБ ФІНАНС» є розширення переліку послуг у сфері переказу коштів, що надаватимуться компанією, створення нових кредитних продуктів, що відповідають актуальним потребам споживачів, а також якісне та комфортне обслуговування клієнтів і партнерів установи.

Детальну інформацію про ТОВ «МСБ ФІНАНС», можна дізнатись на сайтах Товариства: https://msb.ua , https://gotivnychka.msb.ua/ .

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!