Вітаємо нового учасника UAPS – ТОВ «ФК «АТЛАС УКРАЇНА» зі вступом

ТОВ «ФК «АТЛАС УКРАЇНА»  спеціалізується на наданні мікрофінансових послуг населенню. Компанія є дочірньою ПАТ «ЗНВКІФ «ІНТЕГРУМ ВЕНЧУРС» – приватного інвестиційного фонду, що інвестує головним чином у нафтопереробну промисловість, будівництво та виробництво будівельних матеріалів, транспортно-логістичне господарство, сферу фінансів та ІТ проекти.

Компанія пропонує швидкі позики на споживчі потреби на прозорих умовах. На шляху до досягнення амбітних цілей, компанія щодня підтверджує свої лідерські позиції конкретними результатами роботи і стійкою репутацією надійного партнера. Бізнес компанії побудовано на останніх здобутках в сфері інформаційних технологій та фінтех. АТЛАС УКРАЇНА прагне надавати послуги якісно та швидко за помірними цінами – в цьому їх основна конкурентна перевага.

Мета АТЛАС УКРАЇНА – швидке і безпечне надання грошових коштів на потреби клієнтів в зручний час і на вигідних умовах. Колектив компанії усвідомлює, що час клієнта – високоцінний ресурс, тому процес надання послуги максимально спрощений, а формальні питання зведені до мінімуму.

Команда компанії представлена професіоналами, які мають багаторічний досвід роботи на ринку фінансових послуг, а також надання клієнтського сервісу у фінансовій сфері.

Більше інформації про компанію можна дізнатися на сайті https://fc-atlas.com.ua/.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з АТЛАС УКРАЇНА!