Вітаємо нового учасника Асоціації UAPS – ТОВ «ФІНТЕКО» зі вступом!

ТОВ «ФІНТЕКО» сучасна фінансова компанія, яка у своїй діяльності дотримується встановлених стандартів надання послуг на фінансовому ринку України.

Компанія зареєстрована в 2011 році та працює на ринку фінансових послуг з 2014 року. ТОВ «ФІНТЕКО» здійснює звою діяльність на підставі Ліцензії НБУ на здійснення переказу коштів у національній валюті без відкриття рахунків №22 від 08.09.2014 року;

Предметом діяльності ТОВ «ФІНТЕКО» є надання фінансових послуг з переказу грошових коштів та здійснення платежів на користь третіх осіб, відповідно до вимог законодавства України.

Діяльність компанії спрямована на посилення конкурентних позицій на ринку послуг з прийому платежів і перерахуванню коштів із застосуванням різних платіжних інструментів, збільшення обсягів транзакцій в секторі роздрібних платежів.

Технологія прийому платежів через фінансову компанію припускає он-лайн оплату послуг і товарів постачальників із наступним відшкодуванням коштів емітентами спеціальних платіжних засобів (платіжні карти, електронні гроші, права вимоги) через банківські та небанківські платіжні системи.

Технічним рішенням для організації прийому платежів в Інтернеті став всеукраїнський сервіс прийому платежів Plategka.com, який пропонує своїм користувачам сплатити всі поточні рахунки і бажані послуги в одному місці за допомогою платіжної картки Visa, MasterCard та ін.

Щороку сервіс Plategka.com успішно проходить сертифікаційний аудит безпеки і підтверджує свою відповідність стандарту Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS v3.2.), а також проходить сертифікацію на відповідність максимальному рівню PCI DSS Level 1.

Комплексний підхід до забезпечення інформаційної безпеки платіжних карт користувачів — це основне завдання і ведучий пріоритет платіжного порталу Plategka.com .

Детальну інформацію про ТОВ «ФІНТЕКО», можна дізнатись на сайтах Товариства: http://finteco.com.ua/.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!