Процесингова компанія «Flexify» стала членом Міжнародної асоціації платіжного ринку (GAPM)

«Flexify», новий гравець на ринку послуг процесування платежів, вступив до Міжнародної асоціації платіжного ринку. GAPM є правонаступницею Української асоціації платіжних систем (UAPS), яка раніше функціонувала виключно на українському ринку.

До запуску проєкту команда «Fexify» готувалася не один місяць, тому що чітко розуміла, що ринок платежів сповнений конкурентів і рішення має бути не просто хорошим, а бездоганним як з технічного боку, так і з боку організації процесів. На сьогодні Flexify забезпечує процесинг платежів не лише карток Visa, Mastercard, але й популярних гаманців по всьому світу. Flexify може похвалитися тим, що пропонує комплекс послуг з організації не лише платежів, а й бізнесу загалом за рахунок того, що входить до групи компаній.

Завдяки членству «Fexify» отримав додаткові можливості для розширення мережі партнерів та розвитку платіжних сервісів. Асоціація надає комфортне середовище для налагодження співпраці як з іншими компаніями-членами, так і для всебічної взаємодії з органами законодавчої та виконавчої влади, представниками громадських організацій.

GAPM – це добровільне недержавне неприбуткове об’єднання, яке створене рішенням установчих Зборів та Статутом. Головною задачею GAPM є сприяння розвитку ринку інноваційних платіжних технологій та продуктів для забезпечення користувачів надійними, швидкими та зручними платіжними інструментами.