Проект змін до Положення про систему ідентифікації BankID НБУ

Національний банк на власному сайті розмістив проект регуляторного акту про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 30 серпня 2016 року № 378 “Про затвердження Положення про Єдину національну систему електронної дистанційної ідентифікації фізичних і юридичних осіб BankID Національного банку України” та Положення про Єдину національну систему електронної дистанційної ідентифікації фізичних і юридичних осіб BankID Національного банку України”, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 серпня 2016 року № 378 (далі – Положення).

Нова редакція Положення спрямована на розширення можливостей дистанційної ідентифікації фізичних та юридичних осіб, в тому числі, з метою отримання ними послуг на Єдиному державному порталі адміністративних послуг.

З метою систематизації пропозицій та зауважень від небанківських фінансових установ, просимо не пізніше 28.06.2018 року надіслати свої пропозиції та коментарі на електрону адресу Асоціації «УАПС» – [email protected].

Сподіваємось на плідну співпрацю в напрямку удосконалення та розвитку роботи небанківського фінансового сектору.

З проектом Положення можна ознайомитися тут.