Президент UAPS Галина Хейло зустрілася з керівником Євразійського центру Атлантичної ради США Джоном Гербстом

В рамках робочого візиту до США президент Української асоціації платіжних систем Галина Хейло зустрілася з керівником Євразійського центру Атлантичної ради США Джоном Гербстом. Про це вона повідомила на своїй facebook-сторінці.

На зустрічі обговорили актуальні питання розвитку реформ в Україні, які зараз знову актуальні перед анонсованої зустріччю українського і американського президентів. В першу чергу, обговорювалися питання збереження високої динаміки реформ банківської галузі та фінансової сфери в цілому, а також розвитку фінансової інклюзії українців.

«Вчора у мене була унікальна зустріч з людиною-легендою, з Джоном Гербстом. У нас є великі можливості співпраці в сфері розвитку та реформ в Україні, які повинні бути реалізовані не тільки з позиції держави, а й просуватися ініціативним і відповідальним бізнесом. І учасники UAPS саме з таких “, – розповіла президент UAPS Галина Хейло.

«Досвід американських колег у сфері збереження приватності даних громадян, фінансового моніторингу та дотримання сталого розвитку електронної комерції і Фінтех – саме це є пріоритетними питаннями роботи, від роботи над якими українська фінансова галузь вийде на новий рівень розвитку», – заявила учасник Ради UAPS і голова фінансової компанії Леогеймінг Пий Олена Шевцова.

Нагадаємо, що минулого тижня Українська асоціація платіжних систем оголосила про створення Ради UAPS, до якого увійшли чотири представники ключових учасників Асоціації.