Престижна премія Go Global Awards визначила UAPS переможцем номінації «Асоціація року»

International Trade Council у тісній співпраці з Estonian Business and Innovation Agency провели цьогорічне вручення престижної премії Go Global Awards 2022. Церемонія нагородження відбулася 21 жовтня у Таллінні. На заході були присутні представники 89 країн світу.

У номінації «Асоціація року» премію отримала UAPS (Українська асоціація платіжних систем). Нагорода Go Global Awards вручається провідним керівникам, експертам, компаніям світу, які за рік зробили значний вклад у галузь. Цього року відзначали компанії, які в умовах кризового становища в країні показують успішні результати, а також проводять стратегічно важливу діяльність у галузі.

Окрім UAPS нагороди отримали ще 11 українських представників: Міністерство соціальної політики України, IBOX BANK, LEO financial company та інші.

«Повномасштабна війна в Україні змусила нас боротися за свої права та свободи, щодня плідно працювати та будувати надійні міжнародні зв’язки. Нагорода Go Global Awards – це результат роботи асоціації останні 8 місяців в Україні та Європі. Дякуємо організаторам та учасникам премії за визнання!», – наголосила Президент Української асоціації платіжних систем Галина Хейло.

Нагадаємо, що 6 жовтня 2022 року у Варшаві, відбулася конференція: «Україна під час війни. Економіка. Безпека. Енергетика. Перспективи відновлення». На заході обговорювали економічну ситуацію в Україні та світі, важливість міжнародної підтримки для України, заходи щодо стабілізації банківської системи у період воєнного стану. Також на порядку денному були питання щодо енергетичної ситуації та відновлення України після війни. У дискусіях брали участь 14 експертів у сферах енергетики, економіки, банківської системи з України, США, Великобританії та Швеції.