Представники UAPS взяли участь в iForum 2018

26 квітня 2018 року у Києві відбувся iForum2018 – найважливіша та наймасовіша подія для українського e-commerce, на якому були присутні представники UAPS.

Ювілейний десятий iForum продовжує рости і охоплювати все більше представників інтернет-бізнесу. З кожним роком вдається провести більше переговорів, побачити більше яскравих стендів від лідерів ринку і дізнатися багато нового з доповідей.

Три головні факти про iForum:

  • iForum – найчисленніша офлайн-конференція в Україні, присвячена інтернету;
  • Щороку iForum об’єднує всіх ключових інтернет-діячів;
  • Найбільші та спеціалізовані українські ЗМІ пишуть про кожний iForum.

Український форум інтернет-діячів є громадським рухом, створеним групою ентузіастів. Він присвячений розвитку інтернет-бізнесу та охоплює весь спектр пов’язаних з ним питань.

Конференція iForum – це дев’ять основних напрямів з тематичними виступами, які проходили одночасно в декількох залах. Цього року у програмі були представлені такі напрями: Інтернет-Бізнес, Стартапи, Реклама і Просування, Інтернет-Технології, Освітні технології майбутнього, Інновації, Блокчейн, Digital Fun, CRM.

Важливості івенту додало участь не тільки міжнародних компаній, але також іноземних спікерів, які поділилися успішними кейсами своєї роботи, які можна успішно застосовувати в Україні.

Між залами була  розміщена Експозона зі стендами компаній, а також спеціалізована територія “Місто Майбутнього”. У ньому можна  було побачити і випробувати новітні розробки, які вже змінюють наше життя на краще.

UAPS дякує організаторам та доповідачам iForum2018. Впевнені, що учасники змогли підкреслити корисну інформацію і практичні аспекти та можливості для власного бізнесу.