Представники бізнесу організували зустріч з головою комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики

Президент UAPS прийняла участь у зустрічі бізнес-спільноти з головою Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим, яка відбулась 21.10.2019 року в Торгово-промисловій палаті України.

Зустріч була ініційована членами Комітету підприємців з податкових питань при Торгово-промисловій палаті України та підтримана Комітетом Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Під час проведення заходу проведено огляд законодавчого пакету з оподаткування та обговорено такі актуальні для бізнесу питання:

– Антиофшорний закон БЕПС: ключові аспекти та зміни;

– FATCA;

– Автоматичний обмін податковою інформацією;

– Уповноважені економічні оператори.

Крім того, під час  діалогу з експертами були порушені такі важливі законопроекти, як законопроект про створення Бюро фінансових розслідувань, про фінансовий моніторинг та зміни до Податкового кодексу України.

Загалом, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики наголосив про готовність влади до відкритого діалогу з бізнесом та подальшу активну співпрацю з метою пошуку та визначення конкретних кроків для створення сприятливих умов для підприємництва.