Підписано меморандум про співпрацю з Асоціацією адвокатів України

Ми з приємністю повідомляємо про те, що 30 серпня Українська асоціація платіжних систем «УАПС» підписала меморандум про співпрацю з Всеукраїнською громадською організацією “Асоціація адвокатів України”!

Асоціація адвокатів України – це всеукраїнська громадська організація, заснована у 2006 році за-для залучення адвокатів з усієї України до громадської діяльності з метою вирішення багатьох актуальних для адвокатської професії завдань. На сьогодні членами Асоціації адвокатів України є представники адвокатських кіл із 24 регіонів нашої держави.

Важливим напрямом діяльності ААУ є сприяння професійному розвитку та підвищенню кваліфікації адвокатів, поширенню етичних стандартів поведінки серед них. Для реалізації цього завдання у складі Асоціації функціонують п’ять комітетів: Комітет організації адвокатської діяльності (який включає в себе Школу адвокації (психологія адвокатської діяльності та індивідуальний коучінг; GR- клуб (практика взаємодії з владою); Комісію з питань судових експертиз; Третейський суд ad hoc; Секцію маркетингу адвокатської діяльності (Тетяна Лежух), Комітет приватного права, Комітет публічного права, Комітет кримінального права та процесу, Комітет міжнародної юридично-правової інтеграції та прав людини, який включає в себе Секцію з питань функціонування Європейського суду с прав людини, Секцію взаємовідносин з іноземними об’єднаннями юристів (адвокатів), Секцію імплементації міжнародного законодавства в Україні.

Ми раді партнерству та сподіваємося на реалізацію спільних проектів та програм!