Обережно, шахраї!

За повідомленнями членів Асоціації та інших фінансових компаній було виявлено сайт http:// http://generic-pay.kiev.ua, який, з великою ймовірністю, є шахрайським.

На сайті використано назву Компанії, яка зареєстрована в місті Київ та включена до реєстру фінансових компаній та має ліцензію Національного банку України на переказ коштів без відкриття рахунків. Проте Компанія шахраїв немає та немала ліцензій, виданих в Нацкомфінпослуг та/або Національним банком України на переказ коштів.

Крім того під номером ліцензії Національного банку України на переказ коштів без відкриття рахунків, якій зазначений на сайті шахраїв, до реєстру Національного банку України внесена інша фінансова установа!

Більшість платіжних операторів, зазначених на сайті як партнери, наголошують на відсутності будь-яких зв’язків та стосунків з Компанією, яка зазначена на сайті як власник.

Одночасно члени Асоціації додатково повідомляють про свою непричетність до діяльності зазначеного сайту та закликають всіх користувачів бути пильними!