Нацкомфінпослуг змінила ліцензійні умови впровадження господарської діяльності з надання фінансових послуг

Нацкомфінпослуг на своєму веб-сайті оприлюднила проект розпорядження «Про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів)».

Проект розпорядження розроблено з метою приведення положень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 р. № 913, у відповідність до вимог законодавства України та удосконалення державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг, зокрема щодо переліку ліцензій, які видаються Нацкомфінпослуг, процедури їх видачі, вимог до документів, які подаються здобувачем ліцензії, організаційних, технологічних, спеціальних та додаткових вимог до здобувачів ліцензій.

Пропонуємо ознайомитися з доопрацьованим проектом розпорядження.

Пропозиції та коментарі до проекту розпорядження просимо не пізніше 22.08.2018 року надіслати на електрону адресу Асоціації «УАПС» – [email protected].

Джерело: Нацкомфінпослуг