Нацкомфінпослуг оприлюднив проект Методичних рекомендацій щодо інформації, яка стосується аудиту за 2018 рік

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг проекту розпорядження Нацкомфінпослуг «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо інформації, яка стосується аудиту за 2018 рік суб’єктів господарювання, нагляд за якими здійснює Нацкомфінпослуг» (далі – проект розпорядження).

Проект розпорядження встановлює перелік обов’язкової інформації, яка має міститися в аудиторському звіті, складеному за результатами обов’язкового аудиту фінансової звітності, консолідованої фінансової звітності та іншої інформації щодо фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, нагляд за якими здійснює Нацкомфінпослуг.

Суб’єкти господарювання зобов’язані оприлюднити або надати фінансову звітність (консолідовану фінансову звітність) користувачам фінансової звітності разом з аудиторським звітом, що проводиться суб’єктами аудиторської діяльності.

Коментарі та зауваження до проекту розпорядження просимо не пізніше 15.01.2019 року надіслати на електрону адресу Асоціації «УАПС» –[email protected].

 

Джерело