Посол розповів, як Ізраїль допомагатиме Україні після перемоги

Посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський розповів про роль Ізраїлю у післявоєнній відбудові України. На Польсько-Україно-Ізраїльському Технічному саміті 2022, глобальним партнером якого стала Українська асоціація платіжних систем (УАПС), Бродський зазначив, що Ізраїль допоможе Україні створити економічний “залізний купол”.

“Я переконаний, що наш досвід буде надзвичайно корисним для післявоєнної України. Ізраїль може допомогти Україні побудувати економічний “залізний купол” після війни.  У першу чергу слід буде визначити, які потреби, потім розробити до цих потреб можливості реалізації в різних секторах, в різних галузях. Сільське господарство, вода, освіта і таке інше. Я переконаний, що ізраїльсько-український “план Маршалла“ повинен бути втілений в життя. Це буде такий план, який доповнюватиме відбудову економічно-соціальної системи України.”

  Михайло Бродський
                    Посол Ізраїлю в Україні
Нагадаємо, Польсько-Україно-Ізраїльський Технічний саміт 2022 (Polish Ukrainian Israeli Tech Summit 2022) пройшов 14 грудня у Варшаві. Глобальним партнером івенту виступила Українська асоціація платіжних систем (УАПС).