Workshop: E-commerce 2018

Представники УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ відвідали  Workshop: E-commerce 2018, який відбувся 19 березня 2018 року.

Організаторами заходу виступили: ГО ВАІБІТ, ГО ІТ-Альянс та 7EVENT.GROUP, під егідою: РГ2 «Свобода, юстиція, права людини» та РГ3 «Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво» та за підтримки Проекту «Громадська Синергія» Міжнародного фонду «Відродження», Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС (УС ПГС).

Під час заходу обговорювалися шляхи удосконалення регулювання електронної торгівлі, як найбільш швидкозростаючої галузі, яка миттєво реагує на найостанніші тенденції та виклики завдяки застосуванню ІКТ і цифровим ринкам. Одночасно  зверталася увага на необхідність забезпечення дотримання прав споживачів електронних засобів та систем у мережі Інтернет. Окрему увагу організатори приділили питанням технологій цифрової безпеки у розрахунках та платіжних системах.

За підсумками обговорення були сформульовані рекомендації щодо державної політики з розвитку е-торгівлі, пов’язаної з регулюванням діяльності учасників ринку, в тому числі механізмів оподаткування, забезпеченням дотримання провайдерами електронних послуг прав споживачів.

УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ дякує організаторів заходу!

Ми впевнені, що дана ініціатива сприятиме удосконаленню шляхів регулювання електронної торгівлі та не менш важливих питань захисту прав споживачів.