Польська компанія Iboxpay стала учасником об’єднання UAPS

У травні 2022 року компанія Iboxpay приєдналася до Української асоціації платіжних систем. В умовах війни значна частина населення України переїхала до Польщі, а банки та платіжні системи двох країн адаптують свої послуги під потреби переселенців. Завдяки участі польської платіжної компанії в об’єднанні UAPS створюються сприятливі умови для обміну досвідом та організації нових форматів співпраці між фінансовими установами Польщі та України.

«Майже 3 місяці війни. Спочатку бізнес переживав шок, тепер він адаптується до нових умов функціонування та взаємодії з клієнтами. Польща прийняла до себе найбільшу кількість біженців з України. Цей факт спонукає нас до більш тісної співпраці, аби створити комфортні для українців умови оплат, користування сервісами.

Надалі ми будемо залучати до об’єднання компанії й інших країн-партнерів України», – прокоментувала Президент UAPS Галина Хейло.

Iboxpay – це компанія, яка надає інноваційні платіжні рішення для бізнесу. Фінтех та електронна комерція є основними сферами діяльності. Місія компанії — надавати безпечні та технологічні платіжні рішення, які розв’язують проблеми споживача.