Вітаємо зі вступом нового учасника Української Асоціації платіжних систем “УАПС” – ТОВ “Універсальні Платіжні Рішення“

Загальні відомості про учасника

Товариство з обмеженою відповідальністю ««Універсальні Платіжні Рішення» – небанківська фінансова установа, яка зареєстрована 02.10.2012 року та має ліцензію Національного банку України на переказ коштів без відкриття рахунків №3 від 11.11.2013.

ТОВ «Універсальні Платіжні Рішення» – фінансова установа, зареєстрована у встановленому законодавством України порядку, яка надає послуги на підставі Національного банку України на переказ коштів без відкриття рахунків  № 3 від 11.11.2013 року.

ТОВ «Універсальні Платіжні Рішення» підписала договір про співпрацю з ТОВ «Універсальний Дата Центр», яка є власником сервісу iPay.ua.

Про сервіс

iPay.ua – це всеукраїнський сервіс прийому платежів в інтернеті, за допомогою якого кожен бажаючий може сплатити за послуги і товари на сайті iPay.ua або на сайті партнера компнанії використовуючи банківську картку Visa або Mastercard будь-якого банку світу.

iPay.ua сьогодні – це десятки тисяч українців, які успішно використовують всеукраїнський платіжний сервіс; більше 500 компаній-партнерів, що приймають платежі за свої товари і послуги за допомогою iPay.ua, сертифікат PCI DSS,  робота сервісу з урахуванням вимог міжнародних платіжних систем.

Детальну інформацію про ТОВ «Універсальні Платіжні Рішення», можна дізнатись на сайті Товариства: www.ipay.ua.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!